loader
Új helyszínre költözött az Egészségklub

Új helyszínre költözött az Egészségklub

Új, önálló klubhelyiséget kapott a 13 éve működő Egészséges Budakalászért Egyesület, melynek eddig a Faluház adott otthont. Rogán László polgármester a nemrégiben megszűnt Budakalászi Közmű Üzemeltető önkormányzati tulajdonú irodáját ajánlotta föl a Klub számára.

A legtöbb tagot számláló, legjelentősebb egyesület 13 éve tevékenykedik a város lakóinak egészségéért. A klub előadásokat, tornákat, kirándulásokat szervez tagjai számára, emellett ők koordinálják az Önkormányzat biztosította forrásokból a preventív egészségügyi szűréseket is. Az Egyesület eddig a Művelődési Házban szervezte programjai nagy részét, de mind a Ház, mind pedig saját rendezvényeik növekvő száma miatt már nehezen fértek ott el. Emellett mindig is szerettek volna egy saját helyiséget, ami fölött ők maguk rendelkezhetnek. A polgármester a nemrégiben megszűnt Budakalászi Közmű Üzemeltető önkormányzati tulajdonú irodáját ajánlotta föl a Klub számára. A bejárás során kiderült, hogy a helyiség erősen használt állapotban volt. Az önkormányzat a kezdeti javításokat átalakításokat elvégezte, így egy konténernyi szemetet szedett össze a szobákból, kicserélte a bejárati ajtót, falazásokat végzett és megvette a padlóburkolatot a szobákba. Ezt követően a Klub tagjai korukat meghazudtoló aktivitással és lelkesedéssel folytatták a munkát. 

Az Egyesület példamutató összefogással újította fel és varázsolta igazi klubotthonná a helyiséget. A megnyitón Nagy Edit elnök megköszönte a felújításban résztvevők munkáját, Rogán László pedig elismeréssel szólt a Klub felújítás során végzett tevékenységéről. A résztvevők köszöntötték a Klub működésében meghatározó munkát végző személyiségeket, így Nagy Edit jelenlegi elnököt, valamint Garaminé Margót és Dr. Gál Katalint az alapítókat. Az ünnepséget vendéglátás, beszélgetés zárta.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok