loader
Tíznapos izolációba vonult Dr. Dalloul Hicham gyermekorvos

Tíznapos izolációba vonult Dr. Dalloul Hicham gyermekorvos

Dr. Dalloul Hicham budakalászi gyermekorvos közösségi oldalán tájékoztatta pácienseit, hogy elővigyázatosságból 10 napra izolációba vonul. Jelenleg igazolt koronavírus pozitivitás sem nála, sem a kontaktjainál nincs.

Alább olvasható a felhívás teljes terjedelmében:

"Kedves Pácienseim!

Röviden, és tömören:
A mai nap reggelétől elővigyázatosságból járványügyi szempontokat figyelembe véve, várhatóan 10 napra otthoni izolációba vonulok.
Jelenleg igazolt pozitivitás sem nálam, sem kontaktjaimnál nincsen.

A munkarendről:
Igazoláskérésekkel, beutalásokkal, gyógyszer-felírásokkal továbbra is megkereshetnek az info@drdalloul.hu e-mail címen, vagy munkaidőben a 06 30 177 5151-es mobilszámon.
A fenti körülményeket figyelembe véve azonnal nem lesznek meg, de igyekszem. Szíves türelmüket kérem ezért.

Amennyiben a hozzám eljutott információk alapján orvosi vizsgálatra van szükség, Tordas Doktorhoz fogom irányítani Önöket.
Felhívom a figyelmüket arra, hogy a rendelőben orvosi vizsgálatra továbbra is csak előzetesen telefonon megbeszélt időpontban kerülhet sor. Ennek szükségességéről a telemedicina eszközeit felhasználva a gyermekorvos határoz.
Fontos hogy ne terheljük Tordas Doktort túl, kérem hogy először mindig velem egyeztessenek.

Ha nem is minden napra, de igyekszem teljesidős helyettest találni, leghamarabb pénteken délelőtt a rendes rendelési időben helyettesít Józsa Eszter Doktornő.

További információk birtokában azonnal értesítem Önöket."

A felhívást Dr. Tordas Dániel is megosztotta hivatalos közösségi oldalán, ahol arról informálta a családokat, hogy a következő napokban a kizárólagosan adminisztratív jellegű megkeresések akár 1-2 napot is csúszhatnak, annak érdekében, hogy a tényleges betegellátás ne szenvedjen hátrányt. 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok