loader
Mosható arcmaszk jár a 65 év felettieknek

Mosható arcmaszk jár a 65 év felettieknek

Mosható arcmaszkot biztosít az Önkormányzat minden 65 év feletti budakalászi lakosnak. Ma kezdi kiszállítani az Önkormányzat önkéntesek bevonásával annak a 2500 gumis, magas hőfokon mosható, vasalható pamut maszknak az első adagját, amiből minden 65 év feletti budakalászi lakos ingyenesen kap.

Húsvétot követően folytatják majd az időseknek szánt maszkok kiszállítását, valamint újabb nagyobb mennyiséget osztanak ki a Karitász és a Családsegítő Szolgálat javaslatai alapján, szintén térítésmentesen. Emellett az önkormányzat a várost lefedő elosztásban több kijelölt kiskereskedelmi egységbe is juttat majd önköltségi áron megvásárolható maszkokat. Ezek a piaci ár nagyjából egyharmadába kerülnek majd, és zömmel helyi vállalkozók állítják elő, amivel az ő munkájuk is támogatható.

Azok is jelentkezhetnek ingyenes maszkért, akik nincsenek a segítő szervezetek látókörében, mégis gondot okoz nekik a maszk megvásárlása. A készlet erejéig az Önkormányzat méltányossági alapon dönt az ingyenes maszkok kiadásáról.

A boltok listáját rövidesen közzétesszi a budakalasz.hu.

 

 

 

 

Forrás: budakalasz.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok