loader
Egyéni állapotfelmérés és testösszetétel analízis Budakalászon

Egyéni állapotfelmérés és testösszetétel analízis Budakalászon

A Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda havi rendszerességgel állapotfelmérést hirdet 3 településen. A soron következő alkalom hétfőn (09.26.) délután 14.00 órakor kezdődik Budakalászon, a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtárban.

Az állapotfelmérés során testösszetétel analízist végeznek az EFI szakemberei. A készülék az izom-zsír arány mellett információt ad az alapanyagcseréről, a szervezet fehérje és ásványi anyag ellátottágáról, és a víztartalomról. A mérést testtájanként végzi, így pontos képet az a szegmentális különbségekről, a normál tartományhoz viszonyítva. Az EFI munkatársai egy kérdőív segítségével feltérképezik az életmódbeli szokásokat, és a mért adatokkal összevetve személyre szóló tanácsot tudnak nyújtani. A mozgás és a táplálkozás mellett a lelki egészségre is hangsúlyt fektetnek. A tanácsadást vérnyomásméréssel, a vér oxigenizációjának és a szívritmus szabályosságának mérésével egészítik ki.

Az állapotfelmérés ingyenes a járás lakosai számára, de REGISZTRÁCIÓ szükséges. Részletesebb információkat itt olvashatnak.

Forrás: http://efi.szentendre.hu/

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok