loader
Egészségklub – Az új klubházat teszi rendbe a közösség

Egészségklub – Az új klubházat teszi rendbe a közösség

Nemrég vette át az önkormányzattól, a leendő közösségi ház kulcsát, a Budakalászi Egészségklub elnöke. A több helyiségből álló klubház kialakításán hetek óta dolgoznak a közösség tagjai, hogy ősztől új helyszínen tarthassák zártkörű és nyitott programjaikat.

Nyitott ajtó, szorgos kezek, vidám beszélgetés és sok teendő ez fogadta stábunkat a Budakalászi Egészségklub új közösségi házában, ahol számos munkát végeztek már el a tagok, hogy otthonossá tegyék a nemrég megkapott épületet. Az egyik legnagyobb létszámmal és hagyományokkal rendelkező egészségmegőrző, budakalászi közösség néhány hete vehette át klubházának kulcsait. 

Számos adomány és sok munka az, ami már a közösség tagjai mögött van. Mindenki igyekszik segíteni a maga módján a klubház szépítését. Festés, a függönyök felrakása és a termek berendezése, ami még feladatként a tagok előtt áll. A klub szeretné megszólítani a fiatalokat, akikkel közös programokon, előadásokon szeretnének együttműködni, átadni a tudást, megtartva a közösséget, ami az egészségmegőrzésért dolgozik. 

A klubházban, az egészségklub vezetői szeretnék az idősebb korosztályt is megismertetni a számítástechnikával, amihez használható számítógépek felajánlását várja a közösség.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok