loader
90 regisztrált kapta meg a kínai vakcinát szombaton a SZEI-ben

90 regisztrált kapta meg a kínai vakcinát szombaton a SZEI-ben

90 regisztráltat oltottak be szombaton a Sinopharm vakcinával Szentendre Város Egészségügyi Intézményeiben. Három háziorvosi praxis pácienseit fogadták a kialakított oltópontokon, azzal a közel plusz 100 adag vakcinával oltottak, amit a Szentendrei Járási Hivatal biztosított a városban működő háziorvosi praxisoknak. Fontos megemlíteni, hogy az intézményben a szakrendelések a járványügyi korlátozások mellett továbbra is látogathatók.

Oltási nappal segítette Szentendre Város Egészségügyi Intézményei a háziorvosi praxisokat, ahová közel 100 adag kínai Sinopharm vakcinát biztosított a Szentendrei Járási Hivatal. A betegellátás mellett, folyamatosan adják be a vakcinákat a regisztráltaknak a háziorvosok, az adminisztráció meggyorsítása érdekében volt lényeges a több egészségügyi dolgozó részvétele a hétvégi oltásban.

Előre megtervezett ügyeleti rendet tart fenn az intézmény, arra az esetre, ha a tömegesen lehetne oltani az embereket.

Több mint egymillió embert oltottak már be Magyarországon az elmúlt időszakban, aki szeretné megkapni a koronavírus elleni vakcinát, az a vakcinainfo.gov.hu oldalon regisztrálhat.

 

A témában készített beszámolónkat megnézhetik a 03.10-i Szentendre MA adásában. 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok