loader
15 éves az Egészséges Budakalászért Egyesület

15 éves az Egészséges Budakalászért Egyesület

Konferenciával ünnepli 15 éves jubileumát az Egészséges Budakalászért Egyesület. A több mint 200 tagot számláló közöség a városban élők egészségének megőrzésére, a mentális és fizikai egészség megtartására helyezi a hangsúlyt. Az évfordulóról zárt körű kongresszussal emlékeztek meg. Az eseményről televízó felvétel készült, amit négy részben hétfőn és szerdán láthatnak TV Budakalász műsorán, 19 óra 20 perctől. Az első két fejezet már visszanézhető a televízió weboldalán, a Köztér elnevezésű fül alatt.

Az egészségtudatosság, a mentális egészség, a testmozgás, a kirándulás és a kommunikáció, a szűrések jelentősége és természetesen a 15 év összegzése is szóba került Egészséges Budakalászért Egyesület jubileumi rendezvényén, ahol előadást tartott és a jelenlévőket köszöntötte Dr. habil Faragó Eszter egyetemi docens, Dr. Gál Katalin belgyógyász, alapító, Lontai Erzsébet, Dr. Kecskés Istvánné, Dr. Ollár Györgyné, Stefán Györgyné, Tál Ilona, Kormos László, Dr. Csobod Judit, Garami Lászlóné alapító, tiszteletbeli elnök, valamint Nagy Endréné a jubileumát az Egészséges Budakalászért Egyesület elnöke.

Minden korosztályt szeretne megszólítani programjaival a budakalászi szervezet, ahol most a visszatekintés mellett az új előadások szervezése is folyamatban van. Több szervezettel együttműködve számos neves előadó volt már vendége a budakalászi egyesületnek, akik fontosnak tartják a közösség építést is, a prevenció mellett.

Minden korosztálynak szólnak a programok, amikre leginkább az 50+os korosztály látogat el. Önmagunkra és egymásra is oda kell figyelnünk ebben a bizonytalan járványügyi helyzetben is, hogy testi -lelki egészségünket megőrizzük.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok