loader
Vezetőség választó ülést tartott az Óbuda-Kalász Horgászegyesület!

Vezetőség választó ülést tartott az Óbuda-Kalász Horgászegyesület!

Horváth István maradt az Óbuda-Kalász Horgászegyesület vezetője. Ezt szavazták meg a szervezet tagjai múlt szombaton a Kós Károly Művelődési Házban tartott vezetőségválasztó értekezleten.  

Tisztújító gyűlést tartott az Óbuda – Kalász Horgászegyesület január 26-án a Faluházban, ahol a korábbi elnöknek Horváth Istvánnak szavazatott újra bizalmat a tagság. Kevés személyi változás történt az egyesület vezetésében. Több újdonságot is tartogat az idei év azoknak, akik most szeretnének komolyabban megismerkedni a horgászattal. 2019-től kötelező a horgászkártya kiváltása, amit a budakalásziak közül már többen ismernek. 

5 évig érvényes a horgászkártya, aminek segítségével gyorsan kiszűrik a szabálytalan horgászokat. Az egyesületbe újonnan belépők kedvezményt kapnak az év elején, amit most szavazott meg a tagság. Nem kell halasítást fizetne azoknak, akik márciusig csatlakoznak a szervezethez.

Idén is több alkalommal lesz halasítás az Omszk-tavon az egyesület vezetője szerint. Horváth István elmondta, hogy kiemelten figyelnek arra, hogy jó minőségű hal kerüljön a tóba.

 Kép forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok