loader
Veszélyes hulladékgyűjtési akció!

Veszélyes hulladékgyűjtési akció!

Budakalász Város Önkormányzata ez évben is megbízta a Zöld Bicske Kft-t. a veszélyes hulladék gyűjtésével. -Hívja fel a figyelmet a város weboldala. Az akció időpontja: 2018. december 8-án (szombaton) 8 és 14 óra között. Helyszín: Hulladékudvar (Budakalász, Klinger Henrik utca 1291/25 hrsz.)

Az akció keretében a háztartások normál életvitelből származó mennyiségű veszélyes hulladékot a Zöld Bicske Kft. térítésmentesen veszi át.

Leadható veszélyeshullédék fajták: elemek és akkumulátorok, szennyezett csomagolási hulladékok, gyógyszerek,veszélyes anyagokat tartalmazó festékek, tinták, ragasztók és gyanták, veszélyes anyagokat tartalmazó mosószer,növényvédő szerek, hulladékká vált toner, hajtómű és kenőolaj, hajtógázos palackok, elhasznált étolaj és zsír,fénycsövek és izzók, elektronikai hulladékok, gumiabroncsok (max. 4 db/ingatlan)akkumulátor, szárazelem, elektronikai hulladék, étolaj.

A veszélyeshulladék leadására csak az akció ideje alatt, érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező budakalászi lakosoknak van lehetősége. Lakcímkártyát és személyigazolványt hozzanak magukkal.

Vigyázzunk közösen Budakalász tisztaságára!

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok