loader
Szünetelnek a bekötések a DMRV Zrt-nél!

Szünetelnek a bekötések a DMRV Zrt-nél!

Nem járul hozzá a téli időszakban a DMRV ZRT., a szolgáltatás biztonsága érdekében, a bekötővezetéket érintő kivitelezéshez, illetve a különválasztott mérő felszereléséhez. - Írta közleményében a szolgáltató. Az ivóvíz- vagy szennyvízbekötés kiépítése során a hatályos 2011. évi CCIX. a víziközmű-szolgáltatásról szóló törvény és annak rendelkezéseinek végrehajtását tartalmazó 58/2013. (II. 27.) Kormányrendelet szabályai szerint jár el.

Tájékoztatnak továbbá, hogy a meglévő bekötővezeték cseréjének, bővítésének és az új bekötés kivitelezésének feltétele a közterület bontási és a Társaság munkakezdési engedélye szerint történik. 

A társaság Üzletszabályzata és a hatályos jogszabályok értelmében az igénybejelentéseket elutasítják, amennyiben a bekötővezeték kialakításának nincsenek meg a műszaki feltételei. A téli időjárás viszontagságai a kivitelezési munkák megfelelő körülményeit nem biztosítják. A Duna Menti Regionális Vízmű Zrt., mint víziközmű-szolgáltató a jogszabályoknak megfelelően szolgáltatói felelősség tudatában gondoskodik a biztonságos üzemeltetésről.

A fentiek értelmében a társaság, a bekötővezetéket érintő kivitelezési munkára vonatkozó megrendeléseket 2018.11.15. - 2019.03.15. közötti időszakban nem fogadja.

 

DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ
ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok