loader
Séta a Duna alatt

Séta a Duna alatt

A Víz világnapjához kapcsolódóan 2023. március 25-26-án ismét megrendezi a  Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. a SÉTA A DUNA ALATT programot – olvasható a vállalat közösségi portálján és hivatalos honlapján.

A két nap alatt mintegy 600 látogatót tudnak fogadni. A korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a nagy érdeklődés miatt, meglehetősen hamar betelnek a helyek. 

Kérik a szervezők, hogy vegyék figyelembe azt, hogy a közműalagút egy olyan folyamatosan működő üzemi terület, amely több ezer ember napi ivóvízellátásában és szennyvízkezelésében működik közre, ezért csak korlátozottan és csak szervezett keretek között látogatható.

Sajnos előfordulhat, hogy valakinek nem sikerül regisztrálni, ezért megértésüket kérik!

A JELENTKEZÉS SORÁN EGYSZERRE 6 FŐ REGISZTRÁLÁSÁRA VAN LEHETŐSÉG. Ennek az az oka, hogy szeretnék a lehető legtöbb egyéni látogató számára biztosítani a száraz lábbal történő átkelést a Duna alatt. Felhívják a figyelmet, hogy egyszerre hat személyt meghaladó regisztrációkat törlik.

A program során csak a nagymarosi oldalról indítanak csoportokat – a séta oda-vissza értendő, tehát a program Nagymaroson zárul.

Aki szeretne száraz lábbal átkelni a Duna alatt, ide kattintson: https://www.dmrvzrt.hu/hu/seta_a_duna_alatt

Forrás és fotó: www.dmrvzrt.hu

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok