Magyar Református Szeretetszolgálat – Karácsonyi adománygyűjtés

Magyar Református Szeretetszolgálat – Karácsonyi adománygyűjtés

Kétféle gyűjtést is indított idén a Magyar Református Szeretetszolgálat, hogy az ünnepek közeledtével segítsék a rászoruló családokat, gyermekeket és időseket.

A gyülekezetekhez, munkahelyekre és iskolákba kihelyezett, úgynevezett Szeretetdobozokba tartós élelmiszert, higiénés szereket várnak, melyekből segélycsomagokat készítenek, és még az ünnepek előtt eljuttatják azokat a hátrányos helyzetben lévőknek.

A Kívánságlista elnevezésű kezdeményezésük részeként a nehéz körülmények között élő gyermekek karácsonyi kívánságait lehet teljesíteni. A szülők juttatták el a gyermekek vágyait az alapítványnak. Az akcióhoz most bárki csatlakozhat, a szeretetdoboz.jobbadni.hu weboldalon. Az adományozók megvásárolhatják a kiválasztott gyermek ajándékát, felajánlhatják annak árát, vagy használt, de jó állapotban lévő ruhát vagy játékot ajándékozhatnak.

Mindkét akció 2020. november 30-ig tart. A koronavírus miatt idén az eddiginél is többen kerültek nehéz helyzetbe, így kiemelten fontos, hogy segítsen az, aki tud.

Hívja a 1358-as adományvonalat! Minden hívás és SMS 500 forint támogatást jelent.

 

forrás: jobbadni.hu