loader
Jótékonysági megmozdulások a Duna House szervezésében

Jótékonysági megmozdulások a Duna House szervezésében

Az idei évben a minőségi szolgáltatás fókusza mellett kiemelt hangsúlyt fektettünk a jótékonysági megmozdulásokra is. A Duna House 2017-ben is szervezett véradást, és az I. számú Gyermekgyógyászati Klinikát is több alkalommal támogatta,valamint január 5-ig várja a gyerekek ellátásának megsegítésére szolgáló adományokat.

A Duna House kollégái az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika hat osztályát festette ki, az összefogásban közel 250-en vettek részt. A festéshez szükséges alapanyagokat és a takarítást is a Duna House biztosította, a munkák során a betegellátás zavartalan volt a klinikán.

Az együttműködést korábban már megelőzte egy adományozás 2016 végén. Ennek keretében megújult a klinika Diabetológiai Ambulanciája. Ezt követően döntött úgy a cég, hogy hosszú távon is szeretné támogatni a klinikát. Idén, összesen 15 napon keresztül segítettek önkénteseink az osztályok megújításában.

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is a rászoruló gyermekeken szeretnének segíteni. Kérik azokat az embereket akik megtehetik, ragadjanak cipősdobozt és töltsék meg a gyerekek ellátásának megsegítésére szolgál termékekkel, például fehér textil pelenkával, digitális lázmérővel, nedves baba törlőkendővel, popsikrémmel és egyéb hasznos tárgyakkal.

Az adományokat az országban működő valamennyi Duna House irodánkba várják 2018. január 5-ig. Szentendréna Dózsa György út 87. szám alatti irodájukba. 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok