Ivóvíz-nyomóvezetéken történt csőtörés miatt jelenleg szünetel a vízszolgáltatás.

Ivóvíz-nyomóvezetéken történt csőtörés miatt jelenleg szünetel a vízszolgáltatás.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ma, 2021. szeptember 15-én Budakalász, Klisovácz utca – Pomázi út és Pomáz, Bajcsy-Zsilinszky út által érintett területen ivóvíz-nyomóvezetéken történt csőtörés miatt jelenleg szünetel a vízszolgáltatás. Kollégáink a hiba elhárításán dolgoznak, a szolgáltatás várhatóan a déli órákban helyreáll az érintett területen. Az ideiglenes vízellátás biztosítása érdekében a területen található közintézményekhez lajtokat helyezünk ki.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ma, 2021. szeptember 15-én a Leányfalu, Erkel Ferenc utca és Szentendre, Pap-sziget közötti terület egyes részein nagy átmérőjű ivóvíz-nyomóvezetéken történt csőtörés miatt jelenleg szünetel a vízszolgáltatás. Kollégáink a hiba elhárításán dolgoznak, a szolgáltatás várhatóan a déli órákban helyreáll az érintett területen.

ájékoztatjuk Önöket, hogy ma, 2021. szeptember 15-én Solymár, Kerekhegyen a Tető utca – Bánya utca – Budai Nagy Antal utca – Vörösmarty utca – Kökörcsin utca – Berzsenyi utca – Kölcsey utca – Arany J.- utca - Kazinczy utca – Katona József utca – Hársfa utca – Jókai Mór utca – Kisfaludy utca – Móricz Zs. utca – Kakukkhegy utca által érintett területen ivóvíz-nyomóvezetéken történt csőtörés miatt jelenleg szünetel a vízszolgáltatás. Kollégáink a hiba elhárításán dolgoznak, a szolgáltatás várhatóan a déli órákban áll helyre az érintett területen. Az ideiglenes vízellátás biztosítása érdekében a Berzsenyi utca – Budai Nagy Antal utca kereszteződésénél a játszótér melletti buszfordulónál lajtot helyeztünk ki.

Megértő türelmüket köszönjük!

 

Forrás: https://www.facebook.com/DMRV.Zrt

Címkék: ,