loader
Élelmiszerosztás  idén is a nyugdíjasoknak!

Élelmiszerosztás idén is a nyugdíjasoknak!

Tartós élelmiszert oszt a budakalászi nyugdíajasoknak idén is Önkormányzat, december elején. Olvasható a város weboldalán.

Cukor, olaj, rizs, liszt többi között ezeket tartalmazza majd a csomag, amire az ünnepek előtti időszakban is nagy szükség van a háztartásokban. 

Az átvétel helye:

Kós Károly Művelődési Ház (Budakalász, Szentendrei út 9.), a tavalyi évhez hasonlóan a hátsó parkoló felőli bejáraton keresztül megközelíthető aulában. (Parkolási lehetőség a hátsó udvaron).

Időpontja:

  • december 4. (kedd) 8 és 15 óra között
  • december 5. (szerda) 8 és 15 óra között
  • december 6. (csütörtök) 8 és 15 óra között

Az Önkormányzat felhívja a figyelmet, hogy a csomagokat csak a megjeleölt helyen és időpontban veheti át a jogosultak. 

"Ajándékcsomagra jogosultságot a személyi igazolvány, a budakalászi állandó lakcímet tartalmazó lakcímkártya, és a nyugellátásról szóló igazolás együttesen igazolja. Kérjük tehát, hogy ezeket az okmányokat mindenképpen hozzák magukkal, mert a csomagok átvétele csak ezek megléte esetén lehetséges. A jogosulton kívül más személy csak aláírt meghatalmazás ellenében veheti át a csomagot."

Kéri az Önkormányzat a 2018 októbere óta nyugdíjazott lakosokat, hogy jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatalban nyugdíjas státuszuk igazolása érdekében (nyugdíjas törzsszám igazoló lap bemutatásával).

Ha valaki egészségi állapota miatt nem tudja az ajándékcsomagot a Művelődési Házban átvenni, hívja a lenti telefonszámot, hogy a kiszállításról gondoskodhassanak!

Az ajándékcsomag átvételével kapcsolatosan felmerülő további kérdés esetén a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán lehet érdeklődni a + 36 (26) 340-266-os telefonszámon.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok