loader
Bababörze a Barcsay Iskolában

Bababörze a Barcsay Iskolában

A szentendrei édesanyák már 23. alkalommal rendezték meg a börzét. Ebben a hónapban is bőven lehetett válogatni a csemeték által kinőtt, de még jó állapotú ruhák, játékok és más babafelszerelések között.

Eladásra és cserére is volt lehetőség szombat délelőtt a Barcsay Jenő Általános Iskolában megrendezett babaruhabörzén. A választékban megtalálhatóak voltak az újszülött kortól a kamaszkorig mindenféle ruházati és játékcikkek, de babakocsi és pelenkázó is szerepelt az eladók portékák között. A kis csemeték holmiját első életévükben jószerével két- vagy háromhavonta kell lecserélni, olyan gyors tempóban növekednek. Ez pedig elég jelentős mértékben megterhelheti a családokat anyagilag, ha mindent újonnan szeretnének megvásárolni.

Országszerte nagy népszerűségnek örvendenek a szezonális babaruhabörzék, de Szentendrén minden hónapban megrendezik ezt a nagyszerű eseményt. Az eladók fejenként maximum két asztalt bérelhetnek a vásárokon, a bérlési szándékot pedig e-mailben (kicsikhomlai@gmail.com) fogadják a rendezők. A következő szentendrei börze március 8-án, szombaton lesz.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok