loader
Szárportré:  Lajtai Kati: Szerintem sok anyuka megélte már ezt!

Szárportré: Lajtai Kati: Szerintem sok anyuka megélte már ezt!

Visszamész dolgozni? Vagy új életet kezdesz te is? Teszi fel Molnár Szabolcs a kérdést Lajtai Katinak a Sztárportréban. Kedden este 20 órakor a TV Szentendrén.

Vissza akarok-e menni ugyanazokhoz a feladatokhoz, és ugyanabba a sűrűségbe, amiben Máté előtt voltam, vagy most jön az, hogy váltok, és az időmet, energiámat nem az eddigi feladatokba teszem bele, hanem...

Ilyenkor lehet új életet kezdeni. Szerintem ezt sokan megteszik. A gyerkőccel való újjászületés után, olyan mint ha az ember elölről kezdené az életét. Viccesen azon gondolkozom, hogy mi leszek ha nagy leszek. Lehet, hogy a gyermek születésével bennünk is egy tiszta lap alakul ki: Látjuk, hogy itt egy új élet, és elkezdi érezni az ember, hogy nekem is lehet még egy új életem. Megadni magunknak azt az új lehetőséget, amit eddig nem: Ilyenkor az ember már azt mondja, hogy értékes az idő, és megtisztelem saját magamat is azzal, ahogy a gyermekemet is megtanultam szeretni és tisztelni, hogy most akkor kitalálok valami olyat, amit igazán kedvelek, és belső tűzzel tudok csinálni  - ha eddig nem abban éltem. Vagy jöhet a második baba?

A válasz benne lesz a kedd esti Sztárportéban!

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok