loader
Romantikus vígjátékot forgatnak a belvárosban

Romantikus vígjátékot forgatnak a belvárosban

To Russia with love címmel játékfilmet forgatnak Szentendrén szeptember 17-én. A Fülöp-szigetekkel közös gyártású film története részben Oroszországban játszódik, melynek jeleneteit három belvárosi helyszínen veszik fel.

A Fülöp-szigeteki-Magyar koprodukcióban készülő romantikus vígjáték Dennis és Okszána romantikus kapcsolatán keresztül mutatja be a szerelem kulturális különbségeken és földrészek közötti távolságokon átívelő erejét. Dennis és Okszána fiatal szerelmespár, ám Dennisnek a boldogsághoz Okszána apján, Fjodoron keresztül vezet az út. Ez számtalan komikus helyzetet szül, ám minden jó, ha a vége jó, a szerelem legyőzi a fenti különbségeket.

A forgatást megelőző napon, 09.16-án kiürítési napot tartanak a Vuk Karadzsics téren, mely hét darab parkolóhelyet érint.
Forgatási helyszíne 2021. 09. 17-én 08:00 órától 2021. 09. 17-én 19:00 óráig:
– Luther tér
– Dumtsa Jenő u.-Péter Pál u. kereszteződése
– Fő tér, a Levendula Kézműves Fagylaltozó előtt

A forgatócsoport mindent megtesz annak érdekében, hogy az érintett területek közelében lakók számára a tevékenysége a lehető legkisebb zavart okozza, külön odafigyelve, hogy a lakóépületekbe, intézményekbe és esetleges üzlethelyiségekbe a ki- és bejárás, valamint az árurakodás zavartalan és biztosított legyen. A filmforgatás természetéből adódóan előfordulhat, hogy rövid időszakokra a gyalogos-, illetve autós forgalmat megállítják.

 

Forrás: https://szentendre.hu

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok