loader
A Sztárportréban Várkonyi Attila - Dj Dominique!

A Sztárportréban Várkonyi Attila - Dj Dominique!

"A Sztárportréban Várkonyi Attila - Dj Dominique! Lemezlovas, műsorvezető, producer - eredetileg fizikus. "A tömegnek (ember tömegnek) van egy emocionális eredője." - Erről is beszél szerdán este, 21 óra 10 perctől a zenész, a TV Budakalász műsorán. 

"Én, mint fizikus, olyan típusú energia áramlásról, vagy hullám formáról nem tanultam az egyetemen, amely egy nagy tömeg felől áramlik egy Dj felé, és vissza, de biztos vagyok benne hogy létezik, mert érzem minden percben. Ilyenkor az emberek valószínűtlen dolgokban is partnerek szoktak lenni.

Felelős vagyok azokért az emberekért:

Ez egy lehetőség arra, hogy befolyásoljam az embereket, 

tehát soha nem szabad rossz üzeneteket átadni, 

vagy az egészből az én imádatomat kihozni.

A kedvenc szavam a médium, mert tulajdonképpen ő az az ember, aki nélkül nem jut el az energia, de nem az ő személye a fontos, hanem az ügy. Én ezt egy óriási kegyelemnek, adománynak tartom, hogy ott állhatok.

Az emberekben van igény arra, hogy együtt tegyünk valamit!

Mivel hamarosan jön a tavasz, arra készülök, hogy a főváros egyik nagyon frekventált helyén, legyen egy közös éneklés. A Tavaszi szél című dalt (amit én nagyon szeretek, és fel is dolgoztam több népdal énekesnővel közösen) szeretném együtt elénekelni sok ezer emberrel, gyerekkel, felnőttel, időssel." 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok