loader
A Sztárportréban: Soltész Rezső: Csenget a postás?

A Sztárportréban: Soltész Rezső: Csenget a postás?

"Lesz most egy televíziós felvételem, ahol arra gondoltam hogy a Csenget a postás című dalt fogom elénekelni. Ez egy nagyon nagy sláger volt, a maga idejében. A múltról és a jelenről is mesél  Soltész Rezső, kedden este a Sztárportréban, a TV Szentendrén.  

"Saját személyes élményem, amikor megjelent egyszer egy zöld Barkas busz, és kihoztak belőle 15 postás zsákot, és mondták, hogy a zsákokat majd kérik vissza. Autogram kérő levelek voltak, több ezer darab, súlyra is nagyon sok volt. Visszaválaszoltunk mindenkinek.

Ez már nincs.
Ma többnyire az történik, hogy csinálunk egy szelfit, közös képet a telefonnal, amit ki lehet tenni a facebookra, és akkor azt sokkal többen látják. Többnyire hölgyek, akik szeretnek engem, és nagyon imponáló, hogy sok középkorú rajongóm van, akik a lányaim is lehetnének, de mégis valamilyen értelemben megtalálom őket. Én így tudok fiatal maradni, lélekben legalábbis."

Részletek, további érdekességek az énekes életéről, pályájáról kedden este 20 óra 10 perckor, a Sztárportréban, a TV Szentendrén.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok