loader
A Sztárportré vendége a héten Gálvölgyi János!

A Sztárportré vendége a héten Gálvölgyi János!

A héten a Sztárportré vendége Gálvölgyi János, a neves színésszel készített interjút szerdán, 20 óra után láthatják a TV Budakalász műsorán. 

Gálvölgyi János: "Az első emlékem a Táncdalfesztivállal kapcsolatban: Azt hiszem 1966 nyara volt, amikor mentem haza, és az 5-ös buszra valahol a Városligetnél felszállt egy gyönyörű szép fiatalember - marha elegáns volt, szürke öltönyben, a haja belőve. Leszállt a Madách Színháznál, ezután én hazamentem, bekapcsoltuk a tévét, néztük a Táncdalfesztivált, és egyszer csak megláttam azt a fiatalembert, akivel együtt utaztam a buszon - úgy hívták hogy Szécsi Pál. 

1968 volt, amikor én a Ki mit tud?-on mint parodista vettem részt, és ezután rengeteget léptem fel, több mint három évig ugyanezekkel a csoda emberekkel." 

Táncdalfesztivál az Arénában! 

A műsorvezető páros, a tavaly nagy lelkesedést kiváltó, és 12.000 embert megnevettető Gálvölgyi János és Koltai Róbert lesz. Gálvölgyi János elmondta: Idén nekem ott volt a két lányom, akik nem kiskorúak már, és minden számot ismertek. Minden szám sláger volt.

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok