loader
A Sztárportré vendége a héten, Bach Szilvia!

A Sztárportré vendége a héten, Bach Szilvia!

Újabb hét, újabb Szárportré a TV Budakalász műsorán, szerdán 20 órától. Bach Szilvia: "Úristen Dóri, te tudsz szteppelni?" "A nevelésben nálunk nem volt az, hogy: Ezt nem szabad! Miért? Csak. Elmondtuk, hogy mi a helyzet, és Dóri vette. 

Dóri 2 és 3 között lehetett, amikor jött a hisztikorszak: veri magát a földhöz, toporzékol. Ilyenkor én nem azt mondtam, hogy ne toporzékolj, mert azt nem értette volna, és akkor még jobban üvöltött volna. Elkezdte a műsort, és mondtam neki: Úristen Dóri, te tudsz szteppelni? Mutasd még egyszer! Ekkor már mosolygott, és úgy csinálta.

Anyuka a gyerek után rohan kétszázzal, a gyerek röhögve visszanéz, és még jobban begyorsít? 

Bebújtam egyszer egy kapualjba, és onnan figyeltem. Amikor hátranézett, háromig számoltam - akkor neki már a szája legörbült -, ekkor előjöttem. Elmondtam neki, hogy emiatt fontos, hogy ne engedjük el egymás kezét, mert most nem láttuk egymást, és látod, már majdnem sírsz.

Egyszer pont az orra előtt indítottak be egy autót, és megrezzent. Szerintem az ilyen reakcióira kell figyelni, és ezekhez kell kötni: Ekkor mondtam el neki, hogy ez veszélyes, mert az autóból nem biztos, hogy látnak téged, mert pici vagy."

Ismétlés a hétvégén délelőttönként, 11 órakor!

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok