loader
Új műsor indult a Rádió Szentendrén

Új műsor indult a Rádió Szentendrén

Új műsor indult a Rádió Szentendrén. A csütörtökönként 15 órakor kezdődő 1 órás sportmagazin elsősorban a környék futball csapatairól, azok eredményeiről tájékoztatja a hallgatókat.

A magyar labdarúgó válogatott sikeres szereplése az idei Európa- Bajnokságon ismét fellendítette a hazai futballt, egyre több fiatal űzi újra ezt a sportot és a szurkolók körében is nőtt a népszerűsége a focinak. Ezen felbuzdulva indított új műsort Fociláz címmel a Rádió Szentendrén Schindler András és Szijj Krisztián. Schindler András már régóta vezet a Rádió Szentendrén sportműsort, melyben a város ifjú, tehetséges sportolót mutatja be. Ennek kapcsán ismerkedett meg Szijj Krisztiánnal, a Szentendrei VSE felnőtt labdarúgó csapatának kiemelkedő játékosával és kérte fel a Fociláz című műsor társvezetői szerepére. 

A Fociláz című műsor minden héten, csütörtökön 15 órától jelentkezik a Rádió Szentendrén, a 91.6 MHZ-en. Online is hallgatható a műsor: a www.radioszentendre.hu weboldalon található online hallgatás ikonra kattintva, illetve az okostelefonokra letölthető tunein alkalmazás segítségével.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok