loader
Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll sikerek

Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll sikerek

Az idei év következő állomásához érkezett az Akrobatikus Rock And Roll versenyszezon. A hétvégén a Pestszentimrei Sportkastélyban került megrendezésre délelőtt az utánpótlás, és délután a Magyar Táncsport Szövetség hivatalos budapesti területi versenye.

Szentendre és környékét a Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll Táncsport Egyesület képviselte a táncversenyeken.

A szorgos rockysok áldozatos edzésmunkájának folyamatosan láthatjuk gyümölcsét, mivel a vasárnapi versenyen minden indulójuk előbbre lépett a ranglétrán.

A Lányformációs kategóriákban újra lerakták a Pinkek a névjegyüket, mivel a Serdülő kisformáció kategóriában a Golden Stars csapat (Könye Kamilla, Schuszter Csenge, Fóris Anna, Majer Henrietta, Batka Réka, Lamoga Szonja) nagyon erős mezőnyben Ezüst érmet szereztek. Ugyanebben a kategórában a Flashdance (Szabó Alexandra, Németh Kíra, Mihály Fanni, Vecseri Bettina, Baginyi-Korcsák Boglárka , Vancsó Boglárka) a hatodik helyen végeztek.

A következő korosztályban, a Junior kisformációk között a Pink Sky tagjai (Nagyváradi Eszter, Deák Dóra, Kasza Katica, Sergyán Csenge, Kovács Rozália) gyönyörű előadásmóddal szintén a Második helyet szerezték meg.

A gyermek korosztályban az újonc Ördögfiókák csapata ( Klein Maya, Barkó Boglárka, Tóth Nadin, Mészáros Mira, Lám Hanna, Mayetka-Afusat Zsóka) a negyedik helyen startoltak.

A Páros kategóriákban is tündököltek az Egyesületi táncosok.

A Children kategóriában legutóbb ezüstös táncot bemutató Homán Gergely – Veres Aliz a hétvégén már nem talált legyőzőre és magabiztosan foglalták el a jogosan kiérdemelt első helyet.
A Serdülők közt páros győzelmet zsebeltek be a táncoslábú tehetségek, Podhorányi Donát – Szabó Alexandra a dobogó első, Horváth András – Batka Réka a dobogó második fokára állhattak. Ugyanebben a kategóriában az utánpótlás versenyen most debütáló Majer Gergő – Ubránkovics Zulejka az ötödik helyen zárt.
Külön kiemelendő a délutáni versenymenetben is helyt álló Homán Gergely – Veres Aliz, akik a Hivatalos Budapesti Területi versenyen bronz érmet szereztek, amivel a kiharcolták maguknak a következő hónapban megrendezésre kerülő Országos Versenyen való indulást!

Az élet nem áll meg a Pink Panthers háza táján, mivel a soron következő áprilisi utánpótlás versenyre már javában tart a készülés, ahol reményeik szerint hasonlóan szép eredményeket gyűjtenek be!

Minden induló gyermeknek és büszke családjaiknak ezúton is gratulálunk!

A Pink Panthers-es gyermekek a szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola, a II.Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium, a Szent András Általános Iskola és az Izbégi Általános Iskola illetve az óbudai Kerék Általános Iskola és Gimnázium és a Nagy László Általános Iskola tanulói.

A táncosok felkészítői: Falaki Szabolcs és Halász Gergő akrobatikus rock and roll edzők.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok