loader
Magabiztosan meneteltek a Pink Panthers rockysok

Magabiztosan meneteltek a Pink Panthers rockysok

A tavaszi versenyidény következő megmérettetésére volt a hétvégén, a Budapesti Sportkastélyban, Pestszentimrén. A Pink Panthers táncosok most sem hiányoztak. A mostani versenyre 32 elhivatott tehetség nevezett be az Egyesületből. Ez alkalommal is újra eredményesen szerepeltek a rock and rollosok.

A Children kisformáció kategóriában az Ördögfiókák (Klein Maya, Barkó Boglárka, Tóth Nadin, Mészáros Mira, Lám Hanna, Mayetka-Afusat Zsóka) az erős mezőnyben az 5. helyen végeztek. A következő kategória, ahol érintett volt a szentendrei csapat, a Serdülő kisformáció, ahol a Flashdance (Szabó Alexandra, Németh Kíra, Mihály Fanni, Vecseri Bettina, Vancsó Boglárka) az 5. helyet, a Golden Stars (Könye Kamilla, Schuszter Csenge, Fóris Anna, Majer Henrietta, Batka Réka, Lamoga Szonja) csapat pedig a 3. helyet szerezte meg.

A 12 éves korosztálytól kötelezően Junior Kisformáció kategóriában versenyző Pink Sky (Nagyváradi Eszter, Deák Dóra, Kasza Katica, Sergyán Csenge, Kovács Rozália) csapat a rendkívül erős mezőnyben, igényes produkcióval a 4. helyen végzett.

A párosok folytatták a tőlük megszokott tündöklő menetelést, mivel a Serdülő B korosztályban mindkét szekcióban ezüstérmet vihettek haza, név szerint: Horváth András és Batka Réka, Majer Gergő és Ubránkovics Zulejka. A serdülő, A kategóriában pedig Podhorányi Donát és Szabó Alexandra felállhatott a dobogó 2.fokára.

Vasárnap délután rendezték meg a Magyar Táncsport Akrobatikus Rock And Roll szakági hivatalos Budapest területi versenyét. Az egyesület jelenleg is versenyző, legeredményesebb párosa, a Children korosztályban táncoló Homán Gergely – Veres Aliz. A fiatalok az eddigieknél is magasabb fokra kapcsoltak, lázba hozták a színpadot és sikerült megszerezniük a 3. helyet kategóriájukban.

Minden induló gyermek nagy gratulációt érdemel! Az iskolai tanulmányaik mellett komoly erőfeszítést tesznek, hogy ezek a szép eredmények megszülethessenek. Emellett kiemelendő az a szülői támogatás, amiben részesítik a Pink Panthers-es családok versenyző gyermekeiket!

Április végén a Pink Panthers TSE megrendezi hagyományos Tavasz Kupáját, ahol az egyesület minden táncosa az ovisoktól a nagyiskolásokig megmutatják, hogy ősz óta mennyit fejlődtek. Minden érdeklődőt várnak! (Információk az egyesület közösségi oldalán)

A Pink Panthers-es gyermekek a szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium, a Szent András Általános Iskola és az Izbégi Általános Iskola, illetve az óbudai Kerék Általános Iskola és Gimnázium valamint a Nagy László Általános Iskola tanulói.

A táncosok felkészítői: Falaki Szabolcs és Halász Gergő akrobatikus rock and roll edzők.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok