loader
Kiesett a Magyar Kupából a Szentendre-CYEB- Budakalász

Kiesett a Magyar Kupából a Szentendre-CYEB- Budakalász

A Magyar Kupa második fordulójában hazai pályán fogadta a Szentendre-CYEB- Budakalász csapata az FTC KN KFT együttesét. Az ellenfél csapata ismerős volt a hazaiak számára, mivel a felkészülés alatt játszottak ellenük edzőmérkőzéseket, illetve részt vettek az általuk rendezett tornán.

A mérkőzésen végig hullámzó teljesítményt nyújtott a hazai gárda, voltak nagyon jó periódusaik, akkor 4 – 5 gólos előnyt is szereztek, aztán mindig jöttek a hibák, a kapkodás, a kimaradt ziccerek, ezzel mindig fel tudott zárkózni az ellenfél csapata. Többször is “megnyerhették” volna idő előtt a mérkőzést, végig irányított a hazai csapat. Azonban sajnos jött a végjáték, ahol elfáradtak a fiúk, játékuk szétesett, a támadásban pontatlanok voltak a befejezések, ötlettelen volt a támadójáték. Védekezés, ami addig tökéletesen működött, fellazult, nem voltak megfelelő számú ütközések.
Végeredmény: Szentendre-
CYEB Budakalász FKC – FTC KN KFT 30-31 (18-15) Magyar Kupa II. forduló

 Ezzel a sajnálatos vereséggel kiesett a Szentendre-CYEB- Budakalász a kupa sorozatból. 

"Sajnálom, mert a mérkőzés képe alapján saját magunkat vertük meg, az ellenfél a buta hibáinkból élt, és nyerte meg a mérkőzést. Mostantól csak a bajnokságra koncentrálunk, hogy a céljainkat elérjük." - nyilatkozta Hajdu Tamás, vezetőedző.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok