loader
Ismét győzött idegenben a Szentendrei KC

Ismét győzött idegenben a Szentendrei KC

Ismét győzött idegenben a Szentendrei KC

Egy góllal ugyan, de legyőzte az ETO-SZESE csapatát a férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoportjában a Szentendrei KC. A zöld-fehér fiúk otthonukban fogadták az éllovas szentendrei gárdát, a bajnokság 8. fordulójában.

Szentendrei góllal indult a találkozó és 4-4-ig fej-fej mellett haladtak a felek, ezt követően mégis Rosta Miklós tanítványai húztak el néggyel. Ezután azonban hullámvölgybe kerültek a hazaiak, sok technikai hibát követtek el, így az éllovas könnyedén megfordította a találkozót. Rövid időre állandósult a két-három gólos különbség. Ám a szünetre sikerült felküzdenie magát egy gólra a Petrenko-éknak. 13-14-gyel fordultak a felek.

 A második játékrész elején elhúzott öt góllal a Szentendre. Ám nem adták fel a Rosta-fiúk folyamatosan faragtak a hátrányból, így sikerült 22-23-ra felküzdeni magukat. Ezután viszont Kalmár szövegelésért végleges kiállítást, csapata pedig 4 perces büntetést kapott. Így is tartották magukat a hazaiak, olyannyira, hogy a vége előtt nem sokkal 29-29-et mutatott az eredményjelző. Az éllovas azonban még egyszer betalált, így hiába küzdött óriásit a hazai csapat, 29-30-as vereség lett a vége.

forrás: GyőrPlusz

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok