loader
Indul a versenyszezon a Pink Panthers-nél

Indul a versenyszezon a Pink Panthers-nél

A táncparketten bizonyíthattak az elmúlt hétvégén a Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll Táncsport Egyesület táncosai, akik a Magyar Táncsport Szövetség hivatalos, területi, utánpótlás versenyén eredményesen szerepeltek, Budapesten.

A felkészülést követően bizakodva várták a táncosok az őszi versenyévadot, amikor újra összemérhették tudásukat több kategóriában is. A gyermek kis formáció csoportban, új koreográfiával és versenyruhával mutatkoztak be az Ördögfiókák(Lám Hanna, Tóth Nadin, Barkó Boglárka, Mészáros Mira, Klein Maya), akik az előkelő második helyezést érték el. Az utolsó tavaszi versenyen a Serdülő "B" kategóriában győztes Horváth András – Batka Réka páros most ősszel szintet lépve, az "A" besorolású párosok között mutatkozott be és foglalta el a dobogó második fokát.Az egyesület nagy reménységeinek tartott Homán Gergely – Veres Aliz gyermek korosztályú páros, erős mezőnyben és nehezített körülmények között az ötödik helyezést érték el, ezzel megerősítve pozíciójukat a területi ranglistán. A táncosokat Halász Gergő és Falaki Szabolcs akrobatikus rock and roll edzők készítették fel a versenyre.

A Pink Panthers színekben induló gyermekek a Szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola, a Szentendrei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium, valamint a Szent András Általános Iskola, az óbudai Kerék Általános Iskola és Gimnázium és a Nagy László Általános Iskola tanulói voltak.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok