loader
Újabb öt évre Kerezsi Csaba a Móricz Zsigmond Gimnázium igazgatója

Újabb öt évre Kerezsi Csaba a Móricz Zsigmond Gimnázium igazgatója

Megszületett az államtitkári döntés, a Szentendrei Móricz Zsigmond Gimnázium igazgatói posztjáról. Újabb öt évre a korábbi igazgató, Keresi Csaba tölti be a posztot.

Az újraválasztott iskolavezető harmadik ciklusát kezdi meg a Móricz Zsigmond Gimnázium vezetőjeként. A  Váci Tankerületi Központ júliusi tájékoztatását követően, így köszöni meg a támogatást az iskola honlapján az intézményvezető:

"Ezúton is szeretném megköszönni az elmúlt hónapokban nyújtott számos támogatást és bátorítást. Természetesen azokat is, melyeket hivatalos fórumokon kaptam, de különösen azokat a támogató, érdeklődő, néha már-már aggódó szavakat, melyek nem várt pillanatokban adtak nagy erőt számomra. Egyszerre tölt el büszkeséggel és egyszerre ró rám különös felelősséget, hogy ennyi értékes diák, pedagógus, kolléga szolgálatával bíztak meg. Minden erőmmel azon leszek, hogy megszolgáljam ezt a bizalmat. Kellő szakértelemmel, megértéssel és határozottsággal dolgozzak veletek, értetek, önökért, azaz a Móricz Gimnáziumért!

Kerezsi Csaba"

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok