loader
Rendőrségi szakterületekkel ismerkedtek a Rákóczisok

Rendőrségi szakterületekkel ismerkedtek a Rákóczisok

Fontosnak tartják a hivatalos szervek a jó kapcsolatot a civilekkel, ezért tartanak folyamatosan nyílt napokat a Szentendrei Rendőrkapitányságon is. Tegnap a Rákóczi iskola nyolcadikosai ismerkedtek meg a rendőrök mindennapjaival a kapitányságon.

Kutyás akció, bűnügyi és fegyver technika, közlekedésrendészeti bemutató csak ízelítő abból, amit tegnap közelebbről  is megismerhettek a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium nyolcadik osztályos tanulói a Szentendrei Rendőrkapitányságon. A fiatalokat az intézmény parancsnoka köszöntötte, aki személyesen is elbeszélgetett az érdeklődő diákokkal. Megismerhették a filmek és a rendőrség mindennapi munkája közötti különbséget a fiatalok, akik között több lány is kíváncsi volt a rendészeti szakterületekre. A diákok között volt olyan, aki komolyan érdeklődik a rendőri hivatás iránt és olyan is, akit a kíváncsiság hozott a bemutatóra. 

Nem csak pályaválasztás előtt állóknak, de a legkisebbeknek is tartottak bemutatót tegnap a szentendrei rendőrök, akiknek nem titkolt céljuk, hogy a gyerekeken, fiatalokon keresztül a felnőtt lakosságot is megszólítsák.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok