loader
Egészségnap a Rákócziban

Egészségnap a Rákócziban

Egészségnapot tartottak november 25-én, kedden a Szentendrei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban. A programokat úgy állították össze, hogy valamennyi korosztály találjon magának tartalmas elfoglaltságot.

Immár 4. alkalommal tartottak egészségnapot a Rákócziban. A programokat egy TÁMOP pályázat keretén belül valósították meg. Már reggel 8 órakor kezdődtek a különböző foglalkozások, előadások. A tanulók választhattak, hogy mely eseményen kívánnak résztvenni.

Az egészségnap nem lehet sportprogramok nélkül. Lehetett zumbázni, thai-boxolni, jógázni és gerinctornázni a Rákócziban, de a gimnazistáknak személyi edzők is adtak tanácsokat. Különleges szórakoztató játékokat is kipróbálhattak a diákok, mint például a digitális futópadot és egyéb sportjátékokat. De most is, hasonlóan a korábbi egészségnapokhoz készült egy hatalmas festmény is az egészség jegyében.

A Rákóczi egészségnapja az egészségnevelés fontos állomása. A diákok kicsit kiszakadva a tanulás megszokott körülményeiből, foglalkozhattak az egészséges életmóddal. A TÁMOP pályázatnak köszönhetően minden program ingyenes volt a diákok számára.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok