loader
Bridge Biznisschool, avagy a sikeres vállalkozás alapjai, gyerekeknek

Bridge Biznisschool, avagy a sikeres vállalkozás alapjai, gyerekeknek

A Bridge Budapest és a Logicschool közös ötlete volt, hogy létrehozzanak egy olyan 8-13 éves gyerekeknek való tábort, ahol játékos formában ismerkedhetnek meg a munka világával. Az egy hetes időszak alatt csapatokban dolgozva, egy hét alatt játékosan tanulják meg a gyerekek,hogyan lehet vállalkozást indítani, milyen költségekkel kell számolni, éshogyan kell egy ötletet prezentálni a befektető, jelen esetben a szülő
előtt. A gyerekek kreativitására épülő táborokban az alsósok egy hétrecsoki gyárossá, míg a felsősök akár játék gyárossá is válnak.

Az idén először induló táborban 200 rászoruló gyermek ingyen vehet részt. A hátrányos helyzetű gyermekeknél a szülőknek a kiválasztott Logiscool iskola vezetőjét kell keresniük és a jelentkezéskor jelezniük, hogy támogatott helyet szeretnének igénybe venni. Ehhez be kell nyújtaniuk a rendszeres gyermekvédelmi támogatást igazoló önkormányzati dokumentum másolatát. Ezekre a helyekre a jelentkezés június végéig tart, és érkezési sorrendben
bírálják el a beérkező pályázatokat. Szentendrén augusztus 13-17 és 27-31-én lesz olyan tábor, ahol rászoruló gyermekek is tanulhatnak majd.

A játékok egész napos elfoglaltságot jelentenek majd a gyerekek számára, munkájuk gyümölcsét a hét végén prezentálják majd a szüleiknek.

Barta Nikolett, Bridge Biznisschool projektvezetője szerint azért fontos, hogy a gyerekek minél fiatalabb korukban megismerkedjenek a munka világával, mert így a jövőben nő az önbizalmuk és a kreativitásuk is.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok