loader
Bővíthetik az Izbégi Általános Iskolát

Bővíthetik az Izbégi Általános Iskolát

Az elmúlt évben 18 millió forintos önkormányzati támogatást kaptak a szentendrei oktatási intézmények. Az összeget elsősorban tetőszerkezeti javításokra használták fel, de a tavaszi szünet alatt is folytatódnak a felújítási munkálatok.

 Szentendrén önkormányzati kézben maradtak az oktatási intézmények, így az iskolák fenntartását, működtetését is biztosítani kell. A tavalyi évben 18 millió forint támogatással járultak hozzá az intézmények költségeihez, amelyből a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium, a Barcsay Jenő Általános Iskola és az Izbégi Általános Iskola felújítási munkálatait finanszírozták.

 Helyhiány miatt szükségszerűvé vált egy új épületszárny megnyitása. Nyáron valószínűleg el is kezdődhetnek a bővítési munkálatok az Izbégi Általános Iskolában, összesen három tanteremmel bővül majd az intézmény. A bővítésnek köszönhetően minden jelentkező számára képesek lesznek helyet biztosítani szeptembertől. A következő tanévre beiratkozni április 28. és 30. között lehet, reggel 8-tól egészen este 6 óráig. 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok