loader
A 60. tanév gólyái

A 60. tanév gólyái

Idén 60 éves Szentendrei Móricz Zsigmond Gimnáziumban, október 9-én tartották a gólyabált. A kilencedikes osztályoknak azt kellett bebizonyítani, hogy ilyen rövid idő alatt is igazi közösséggé váltak.  Ezért osztályindulót és osztályzászlót kellett készíteniük, összetartozásukat egyforma öltözékkel kifejezniük.

Az 5 és 4 évfolyamos nyelvi tagozat is egyaránt az általuk tanult idegen nyelvek szimbólumainak felhasználásával készítette el zászlóját. A „B” osztály öltözékével és zászlójával is az osztályuk sokszínűségét hirdette. A reál tagozatosok pedig a természettudományos tantárgyak jelképeit használták fel, nem véletlen, hogy közös öltözékük is a fehér köpeny volt. Igazi közösségként adták elő az együtt megfogalmazott indulókat.

Az est folyamán a szervező 10.b osztály különböző ügyességi, zenés és kreativitást igénylő feladatok elé állította a legkisebbeket. A mostani legalsó évfolyam tanulói a hatvanadik, jubileumi tanév gólyái, így felköszönthették iskolájukat. Egy hatalmas, színes 60-as számot formálva énekeltek az ünnepeltnek. Az est során az osztályok vetélkedéséből az „A” osztály került ki győztesen, így a 61.tanév gólyáit már ők fogadhatják.

Forrás: mzsg.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok