loader
Műgyűjtők és mecénások, májusban is

Műgyűjtők és mecénások, májusban is

Folytatódik a Török Katalin vezette, népszerű Műgyűjtők és mecénások beszélgetéssorozata. Az est soron következő vendége Aba-Novák Vilmos unokája, Kováts Kristóf lesz. A rendezvény helyszíne ezúttal is a P’Art Mozi.

Az idén kezdődött Műgyűjtők és mecénások sorozat nagy népszerűségnek örvend a szentendrei művészetkedvelők körében. Az ötlet a P’Art Mozi vezetője, Költz Ildikó nyomán valósult meg, aki arra kérte Török Katalint, hogy indítson előadás-sorozatot a Szentendre és legendás festői című könyvéből. A sorozat annyira közkedveltté vált, hogy a folytatás nem lehetett kérdés, így más tematikával ismét megrendezik a beszélgető esteket.

A Műgyűjtők és mecénások január óta havi bontással jelentkezik. A vetítéssel egybekötött interjúbeszélgetések meghívott vendégei ismert műgyűjtők és mecénások, akik valamely híres művész hagyatékának gondozói.

A következő alkalommal Török Katalin vendége Kováts Kristóf lesz, aki Aba-Novák Vilmos unokája és egyben hagyatékának őrzője. A rendezvény május 27-én, kedden 17 órakor lesz, a sorozat örökös helyszínén, a P’Art Moziban.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok