loader
Mesterségem, énektanárnő

Mesterségem, énektanárnő

A Szentendréről jöttem sorozat következő beszélgető estjén, Lázár Enikő énektanárnőt ismerhetik meg az érdeklődők. A fókuszban ezúttal az általános hazai, illetve a helyi énekoktatás helyzete lesz. Az esemény ismét a P’Art Moziban tartják.

A havi rendszerességgel jelentkező Szentendréről jöttem beszélgető sorozat az idei évben indult el nagy sikerrel. A sorozat szervezője a P’Art Mozi Baráti Kör, akik meghívott vendégként Szentendrén élő és munkájukat folytató személyeket invitálnak, változatos munkaterületekről. Az eddigi beszélgetések meghívottjai között megtalálhatjuk Erdész Lászlót, a szentendrei Erdész Galéria tulajdonosát, valamint dr. Kósa Éva pszichológust.

Júniusban az est vendége Lázár Enikő énektanárnő lesz, aki évek óta vezeti a helyi népdalkört. A Püspökmajor-lakótelep óvodájában hétről-hétre összegyűlő énekes társaságnak, a Kárpát-medence legszebb dalait tanítja meg.

A beszélgetést megtekinteni június 23-án, este fél 7 órakor lehet a P’Art Mozi kávézójában. Lázár Enikőt ezúttal Véber Zita kérdezi majd. A beszélgetésre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok