loader
Megvannak a Kalap-kabát győztesei

Megvannak a Kalap-kabát győztesei

A hétvégén megosztott első helyet kapott két versenyző a Kalap-kabát utcazenei tehetségkutató döntőjében. A zsűri a közönséggel közösen döntött arról, kié legyen az elismerés. Egy flamencogitáros és egy rezesbanda nyert.

Múlt hét pénteken végső állomásához ért a Kalap-kabát utcazenész tehetségkutató. A Velvet internetes magazin által indított versenye már április óta zajlik. Több száz jelentkező közül összesen 13 produkciót talált érdemesnek a zsűri a személyes bemutatkozásra, majd onnan további 6 előadó kerülhetett a döntőbe. Az eseménynek színtere Szentendre volt, hiszen az elődöntőt a Duna-korzón, míg a végső megmérettetést a Fő téren tartották.

A verseny indulóit - az elismerésen túl - egy írországi út, valamint pénzbeli támogatás is motiválta. A hangművész, rezesbanda, multiinstrumentalista duó, flamencogitáros, punktesók és mindenből reggaet formáló raszták közül, végül ketten bizonyultak a legeredményesebbnek. Este 9 órakor hirdették ki, hogy a szakmai zsűri szerint a Tükezoo és a Band Of Streets, a közönség szavazatok alapján pedig Szekeres Bálint, flamencogitáros volt a verseny legjobbja.

Fotó: velvet.hu - Szécsi István 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok