loader
Megnyílt Ambrus Attila és Hopka Károly kiállítása a V8-ban

Megnyílt Ambrus Attila és Hopka Károly kiállítása a V8-ban

Két művészeti ág, két különböző stílus és személy találkozása az Olaj a tűzre című kiállítás, amit 3 napig láthat a szentendrei és az ideérkező közönség. Ambrus Attila kerámiái és Hopka Károly szentendrei festő alkotásai láthatóak a november 15-én, a Vizes 8-as Uszoda és Szabadidőközpontban megnyílt tárlaton. Számos ismert televíziós személyiség is jelen volt a megnyitón, akik jó barátai a kiállítóknak. A tárlatot R. Kárpáti Péter színművész nyitotta meg, a jelenlévőket Juszt László szerkesztő-riporter, újságíró köszöntötte. A kiállítás a szentendrei alkotó ötlete alapján jött létre.

Ambrus Attila erdélyi születésű keramikus, író, akit sajátos múltja tett ismertté. Az alkotó véletlenek folytán ismerkedett meg a kerámiázással. Formavilágát a letisztultság és fémes színek jellemzik, mindazonáltal készít hétköznapi felhasználásra szánt kerámiákat is.

Találkozások és véletlenek határozzák meg az emberek életét. A színművész, R. Kárpáti Péter is véletlenül találkozott a szentendrei festő alkotásaival. Egy televíziós produkcióban ismerte meg a színész Ambrus Attilát, aki nem mindennapi múltja által került be a köztudatba.

Az ismert és elismert szerkesztő-riporter, újságíró Juszt László több történetet is megosztott a művészetekkel és a személyekkel kapcsolatos ismeretségéről a jelenlévőkkel.

Révbe értem! Így összegezte jelenlegi életét a keramikus, aki elmondása szerint- nagy örömként éli meg, hogy Szentendrén láthatóak alkotásai.

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok