loader
Februárban indul a 9. Dunakanyar Hangja énekverseny!

Februárban indul a 9. Dunakanyar Hangja énekverseny!

Február 17-én kezdetét veszi a 9. Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny. Az ország egyik legnagyobb és legrégebbi énekversenyének - Dunakeszi Város Önkormányzatának támogatásával - ezúttal is a dunakeszi VOKE - József Attila Művelődési Központ ad otthont. 

immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Dunakanyar Hangja tehetségkutató énekverseny, amely ezúttal is három fordulóból áll majd és az ország minden pontjáról várják a jelentkezőket korhatár nélkül.

A válogatás február 17-én, szombaton 12 órától kezdődik a dunakeszi VOKE - József Attila Művelődési Központ színháztermében (2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17.).

A versenyre bárki benevezhet és bármit énekelhet! Nincs korhatár és nincs műfaji megkötés se! A legkisebbektől, az idősebbekig mindenkit várnak a szervezők! Lehet énekelni musicalt, rockot, operettet, népdalt, bármit! Sőt, lehet saját dallal is jelentkezni, valamint a szervezők nagy szeretettel várják az olyan produkciókat is, ahol zongorás vagy gitáros kíséret is van. Aki zenei alapra szeretne énekelni, az vigye magával az alapot CD-n, vagy pendrive-on.

Két kategóriában is lehet nyerni! Gyermek kategóriában 7-14 éves korig várják a jelentkezéseket, felnőtt kategóriában nincs korhatár!

Előzetesen jelentkezni e-mailben (dunakanyar.iroda@gmail.com), vagy a facebook-on lehet (www.facebook.com/dunakanyariorda2010).

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok