loader
Változik a menetrend egyes HÉV-vonalakon december 15-én

Változik a menetrend egyes HÉV-vonalakon december 15-én

2019. december 15-én (vasárnap) a H5-ös, a H6-os és a H7-es HÉV vonalán megváltozik a menetrend. A szerelvények indulási időpontjai kismértékben módosulnak.

H5-ös HÉV

A Békásmegyer és a Batthyány tér közötti szakaszon, a Batthyány tér felé közlekedő vonatok a jelenlegi indulásokhoz képest egy perccel korábban indulnak a megállóhelyekről.

A Békásmegyer és Szentendre közötti szakaszon a vonatok indulásai nem változnak.

H6-os HÉV

A Dunaharaszti külső és Ráckeve közötti szakaszon a vonatok indulásai néhány perccel módosulnak. Munkanapokon reggel egyes vonatok végállomása módosul: a Közvágóhídról 6:59-kor induló vonat Tököl helyett Ráckevéig, a 7:11-kor induló vonat Dunaharaszti külső helyett Tökölig, a 7:47-kor induló vonat Ráckeve helyett Dunaharaszti külsőig közlekedik.

A Közvágóhíd és Dunaharaszti külső közötti szakaszon a vonatok indulásai nem változnak.

H7-es HÉV

Az utasforgalmi igényekhez igazodva Szabadkikötőnél változik a vonatok megállási rendje. A menetrendváltás napjától a tanítási időszakban, munkanapokon reggel 6:30 és 7:50 között valamennyi, Csepelig közlekedő vonat megáll Szabadkikötőnél, míg a Boráros tér felé minden második vonat áthalad a megállóhelyen, egyes vonatokon gyorsabb eljutást biztosítva a belváros irányába utazóknak.

 

A menetrendekért, kérjük, látogassanak el a bkk.hu/menetrendek oldalra, vagy használják a BKK FUTÁR utazástervezőt!

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok