loader
Útkarbantartás Pismányban és a Püspökmajori lakótelepen

Útkarbantartás Pismányban és a Püspökmajori lakótelepen

2020. március 2-án, hétfőn – az időjárás függvényében – útkarbantartási munkálatokba kezd a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. Pismányban a Barackos úton, a Cseresznyés úton, a Törökvölgyi úton, valamint a Püspökmajori lakótelepen a Kálvária úton. - írja a szentendre.hu. A munka miatt útlezárás, forgalomirányítás nem lesz, a félsávos forgalmat minden helyszínen biztosítják.

Az időjárás függvényében 2020.03.02-én hétfőn aszfaltburkolattal rendelkező közutakon, melegaszfaltos technológiával történő karbantartási munkák kezdődnek Pismányban a Barackos úton, a Cseresznyés úton, a Törökvölgyi úton, valamint a Püspökmajori lakótelepen a Kálvária úton. A javítás során a felület körbevágását követően a sérült burkolatot eltávolítják, majd melegaszfalt tömörítésével javítják a burkolatot. A kivágott felületeket közúti jelzőbójákkal jelölik meg, a munkavégzésre mobil tartóoszlopra kihelyezett jelzőtábla figyelmeztet.

A munka során útlezárásra, forgalomirányításra nem lesz szükség, a félsávos forgalom minden helyszínen biztosítva lesz. A munkavégzésre 6:00-17:00-ig lehet számítani, természetesen az időszakosan jelentősen leterhelt útszakaszokon (pl. Kálvária út reggel-délután), a kevésbé terhelt napszakban történik a munkavégzés.

Forrás: szentendre.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok