loader
Tiszteletadás biztonságban

Tiszteletadás biztonságban

Mindenszentek és Halottak napja alkalmával sokan indulnak útnak, hogy felkeressék elhunyt szeretteik nyughelyét. Annak érdekében, hogy az előttünk álló hétvége a megemlékezésről szóljon, fokozottan figyeljünk oda a közlekedésre és értékeinkre.

Koszorúk, mécsesek a sírokon Mindenszentek és Halottak napja alkalmából az ország minden temetőjében. Szentendrén is 8 és 18 óra között tart nyitva a köztemető a megemlékezés napján, amikor sokan kelnek útra, hogy felkeressék elhunyt szeretteik, hozzátartozóik nyughelyét. Nem mindenki a megemlékezés miatt látogat a sírkertekbe, azok környékére, érdemes ezért körültekintőnek lenni, erre figyelmeztet a rendőrség. Fokozotan oda kell figyelni értékeinkre temetőlátogatáskor is kis - mondta Gulyás Anita alezredes, a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztályvezetője. Nem csak a sírok környékén, de a parkolóban is nagyobb gondot kell fordínai az értékmegóvásra, hogy senkit ne érjen meglepetés távozáskor. 

Megerősített szolgálattal készül a rendőrség és a közterületfelügyelet november elsejére és az azt követő hétvégére. Szentendrén jellemzően nem történik sok bűncselekmény ebben az időszakban, de mindenkinek érdemes figyelnie értékeire, környezetére. Ha megtörténik a baj mindenképpen tegyenek bejelntést a legközelebbi rendőrkapitányságon. Az áldozattá válás elkerülése érdekében figyeljenek embertársaikra, értékeikre, hogy november elseje a megemlékezésről szóljon mindenkinek.

Kép forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok

a