loader
Szentendre a Járókelő.hu-n!

Szentendre a Járókelő.hu-n!

A Járókelő.hu 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy leegyszerűsítse az állampolgárok számára a közterületi problémák bejelentését, az önkormányzatok számára lerövidítse, megkönnyítse a közterületi zavarok feltérképezésének, megoldásának folyamatát, ezáltal, valamint a közösségi oldalak nyilvánosságban rejlő erővel, elősegítse a gyorsabb ügykezelést.

A Járókelő.hu oldalon a városlakók fényképes beszámolókat oszthatnak meg a lakókörnyezetükben felmerülő közterületi problémákról. Ezeket a közterületi megfigyelésekről készített beszámolókat továbbítjuk e-mailben az önkormányzat illetékes munkatársainak, hogy elősegítsük a problémák minél gyorsabb megoldását. • rövidebb a problémafeltáró idő • az illetékes szervhez jut el az információ • folyamatos nyomonkövethetőség

2015. július 16-án egyesületünk, a Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület (TESZ) a Járókelő Egyesülettel együttműködésben elindította a szentendrei járókelő oldalt. A szentendrei bejelentések gondozását egyesületünk civil önkéntesei látják el.

A szentendrei Járókelő oldal itt érhető el: http://jarokelo.tesz2000.hu/ A közterületi problémákat ráadásul okostelefonos alkalmazáson keresztül is be lehet jelenteni: A Google Play áruházából már letölthető az androidos Járókelő applikáció. Minden kérdést és érdeklődést nagyon szívesen fogadok!

Tisztelettel: Fülöp Zsolt Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület elnöke önkormányzati képviselő flpzslt@gmail.com | 20 / 548-5738

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok