loader
Párbeszédre kéri a térségben élőket az országgyűlési képviselő!

Párbeszédre kéri a térségben élőket az országgyűlési képviselő!

A családok védelme a témája annak a nemzeti konzultációnak, amiben most kéri az emberek véleményét a kormány. Erről tartott szerdán sajtótájékoztatót Szentendrén, a térség országgyűlési képviselője, Hadházy Sándor. 

Folyamatos a párbeszéd a kormány és az állampolgárok között 2010 óta, az országot érintő legfontosabb kérdésekben, mint például a nyugdíjak, nyugdíjasok helyzete, az alaptörvény, szociális kérdések, vagy a migráció. Most újabb témában, a családvédelemmel kapcsolatban kérdezi az embereket az ország vezetése. Erről tartott sajtótájékoztatót szerda délután, Szentendrén Hadházy Sándor országgyűlési képviselő. 

Meg kell őriznünk kultúránkat, nyelvünket, hagyományainkat, történelmünket, a Magyar nemzetet  a jövő nemzedékének – mondta a képviselő. Hadházy Sándor újságírói kérdésre elmondta, hamarosan megkérdezi a Dunakanyarban élők véleményét is több témában. A képviselő kitért arra, hogy a környező utak terheltségét csökkenteni kell, aminek egyik legfontosabb eleme, hogy közösen gondolkodjanak a kérdésben a települések polgármesterei. 

A képviselő kitért arra is, hogy az agglomerációban újra népszerűvé kell tenni a régi, szakmunkás képzéseket, hogy minél több képzett munkaerő legyen a Dunakanyarban.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok