loader
Önkénteseket keres a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága és a Pilisi Parkerdő Zrt.

Önkénteseket keres a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága és a Pilisi Parkerdő Zrt.

Kirándulni szerető önkénteseket keres a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága és a Pilisi Parkerdő Zrt. látogatószámlálásra és látogatói igények felmérésére. A vizsgálat időtartama október 26-27-én, 8–17 óráig. 

CSATLAKOZZANAK HOZZÁNK MINDAZOK, AKIK:

    • szeretnek kirándulni,
    • büszkék arra, hogy egy európai főváros közvetlen közelében kiváló túrázóhelyek, jó levegő, gyönyörű tájkép fogad minket
    • fontosnak tartják, hogy a kirándulók igényeihez még jobban igazodó fejlesztések történjenek a fővároshoz közeli hegységekben,
    • szeretnék, hogy ezt a csodás tájképet, vadregényes útvonalakat, különleges élővilágot még sokáig élvezhessük, és unokáinknak is megmutathassuk!

2017-ben a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága (DINPI) és a Pilisi Parkerdő Zrt. (PP Zrt.) nagyszabású kutatásba kezdett annak érdekében, hogy a Pilis és a Visegrádi hegység, illetve a Pilisi Bioszféra Rezervátum (PBR) látogatóit, turistáit megismerje.

2×2 NAP, 40 HELYSZÍN, 60 ÖNKÉNTES ÉS MINTEGY 25.000 LÁTOGATÓ
Eddig… És folytatjuk!
Következő forduló: 2019. október 25-27. között
A felmérés folytatásához azonban továbbra is sok önkéntes segítségére van szükség!
A terület mérete és a turistautak száma miatt naponta mintegy 50 fő (18 évnél idősebb) összehangolt munkája hozza meg a kívánt eredményt.
Az önkéntesek feladata: a kijelölt pontokon látogatószámlálás, kérdőíves felmérés; a vizsgálat időtartama alatt, október 26-27-én, 8–17 óráig.
A kijelölt helyszínek turistautak mentén találhatóak, többnyire erdei környezetben,
lakott területtől legfeljebb 1 km-es távolságban vagy kedvelt kirándulóhelyek közelében.
Az önkénteseket a PP Zrt. szálláshelyein tudjuk elszállásolni a vizsgálat időtartama
alatt (25-én estétől). Innen szállítjuk el a számlálópontokra reggelente a segítőket, és ide is érkeznek vissza esténként.
Amit kínálunk: a mérés ideje alatt ingyenes szálláshely, étkezés, jó hangulat, minden résztvevő számára 2 személyre szóló belépőjegy a DINPI valamely bemutatóhelyére vagy ingyenes részvételi lehetőség 2 fő részére egy meghirdetett túrán, ezen felül 1-1 belépő a Budakeszi Vadasparkba. A terepi munkáról, amennyiben szükséges, referenciaigazolást állítunk ki. További részleteket a jelentkezők számára külön küldünk.
Várjuk tehát a természeti környezetért felelősséget érző ÖNKÉNTESEK jelentkezését az alábbi e-mail címen: onkentes@dinpi.hu
Jelentkezési határidő: 2019. október 13.

DUNA-IPOLY NEMZETI PARK IGAZGATÓSÁG – PILISI PARKERDŐ ZRT.

Önkénteseket keres a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága és a Pilisi Parkerdő Zrt.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok