loader
Magasfeszültségű hálózat földkábeles kiváltása a Kisforrás utcában

Magasfeszültségű hálózat földkábeles kiváltása a Kisforrás utcában

A Kisforrás Közösség a város 1+1 programjában támogatást nyert el a Kisforrás utca egy szakaszán a magasfeszültségű hálózat földkábeles kiváltására. A projekt teljes költsége 8.250.000 Ft, melynek felét a lakók, másik felét az önkormányzat biztosította a munkálatokhoz. A kivitelezés június 22-én kezdődik. A munkák idején, június 25-én és 29-én, 10 és 14 óra között áramkimaradásra kell számítani a környező utcákban. 

A Kisforrás Közösség 2017-ben nyerte el a kivitelezésre az önkormányzat támogatását. A helyi közösség 4.125.000 forinttal, az önkormányzat ugyanennyivel járult hozzá az utca elektromos vezetékének korszerűsítéséhez.

Az előkészületek, tervezés, engedélyezési eljárások után a kivitelezést június 22-én kezdi el a Horváth Hálózatépítő Kft. A munkálatok várhatóan július 3-án fejeződnek be.

A kivitelezés időszaka alatt, június 25-én és 29-én áramszünet várható 10:00-14:00 óra között a Kadarka, a Kálvária, a Kisforrás, a Kút, a Pásztor, a Szűcs József, a Kavics, a Leányka, a Líra, a Mester, a Puskin és a Zimmer János utca egyes ingatlanjainál. Az ELMŰ az áramkimaradással érintett ingatlanok tulajdonosait közvetlenül értesítette.

Kérik a lakosság türelmét és megértését!

 

Forrás: szentendre.hu
Kép: Google Maps

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok