loader
„Látni és látszani” 2018-ban is!

„Látni és látszani” 2018-ban is!

A kampányban részt vevő gépjárművezetők térítésmentesen vizsgáltathatják át autójuk világítóberendezéseit, gumiabroncsait és ellenőriztethetik látásukat.

A kampányban arra ösztönzik a gépjárművezetőket, hogy éljenek a felkínált lehetőségekkel, vagyis vizsgáltassák át az autójuk világító és fényjelző berendezéseit, gumiabroncsát, valamint ellenőriztessék a látásukat, mindezt térítésmentesen. A vizsgálatokon megjelent gépjárművezetők részére a kampányhoz csatlakozott szervizek külön a kampányra készített igazoló lapot adnak át, mely igazolja, hogy a vizsgálaton részt vett és ott a járműve megfelelt a jogszabályokban előírtaknak. Idén a kampány kiegészítéseként a járművezetés közbeni mobiltelefon-használat szabálykövető módjára is felhívják a figyelmet.

A Látni és látszani kampányhoz tartozó, folyamatosan frissülő információk az esemény hivatalos weboldalán, a www.latnieslatszani.hu oldalon, valamint a Facebook-oldalon, a https://www.facebook.com/latnieslatszanikampany/ címen, illetve a www.baleset-megelozes.eu weboldalon is megtalálhatóak.

Forrás: Szentendre Rend-Trendje

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok