loader
Kormányablak – Családokat segítő ügyintézéssel várják az ügyfeleket a Szentendrei régióban is

Kormányablak – Családokat segítő ügyintézéssel várják az ügyfeleket a Szentendrei régióban is

 A Szentendrei járásban, a közelmúltban, Tahitótfaluban nyílt meg a lehetőség, hogy hatékonyabban és gyorsabban a kormányablakon keresztül intézhessék a járásba tartozók az ügyeiket. A most bevezetett intézkedésekkel a családosoknak, kismamáknak szeretnék megkönnyíteni hivatalos ügyeik intézését. 

Országszerte sok településen nyílt meg a lehetőség a kormányablakok által nyújtott előnyökkel járó ügyintézésre, a folyamat azonban nem ért véget, hamarosan városunk is gazdagodhat  kormányablakkal, tudtik meg Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott-tól.


A Pest Megyei Kormányhivatal képviselője kitért arra is, hogy Hivatlukhoz tartoznak többek között az élelmezésügyi szabálysértések is, amivel kapcsolatban a közelmúltban jelentős szabályszegés a térségben nem történt, ami a szabályok szigorodásának is köszönhető.

A kormányablakokban közel háromszáz féle ügyintézési módra van lehetősége az állampolgároknak, amit néhány hónap múlva a Szentendrén élők is megtapasztalhatnak majd városunkban. A Kormányhivatal célja, hogy hatékonyabb, gyorsabb legyen az ügyintézés, minél több legyen az elégedett állampolgár, hogy mindenki a lakóhelyéhez legközelebb, vagy bármely, a számára legkönnyebben elérhető kormányablakban, munkaidőn kívül is el tudja intézni a hivatalos ügyeit.
További részleteket a ma esti Szentendre Ma adásából tudhatnak meg az érdeklődők. 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok