loader
Két fesztivál egy időpontban Szentendrén

Két fesztivál egy időpontban Szentendrén

Augusztus utolsó hétvégéjén megrendezik a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivált, melynek már három éve társrendezvénye a Művészet és Mámor Bor és Gasztronómiai Fesztivál. A rendezvény célja, hogy megmutassa a sajátos értékeit a kultúra és a vendéglátás területén és három napra igazi mediterrán élet töltse meg a belvárosát.

Szentendre késő éjszakáig változatos művészeti és gasztronómiai programokkal várja a vendégeit. A város kiállítóhelyein, galériáiban és különböző szabadtéri helyszínein megrendezett képző- és iparművészeti kiállítások és vásárok mellett interaktív és nyitott műtermek, szabadtéri koncertek, színházi előadások, filmvetítések, gyermek játszószigetek, bor és hajós programok várják az idelátogatókat.

Ezen kívül 2013-tól a Dunakorzón Művészet és Mámor Bor- és Gasztronómiai Fesztivál címmel már kulináris kalandozás is várja mindazokat, akikhez a gasztronómia világa áll közelebb. A három nap alatt az ország több, mint húsz neves pincészetének borai mellett itt mindenki megismerkedhet városunk gazdag éttermi és helyi termék kínálatával is.

A fesztivál fő attarakciója a Fényfőtér, amely egy hang és fényfestészeti összeállítás. Ezen kívül a népszerű Balkán Fanatik koncertezik 2015. Augusztus 30-án a Fő téren 21.00 órai kezdettel.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok