loader
Fenyőfa-begyűjtést szervez a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.

Fenyőfa-begyűjtést szervez a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.

Fenyőfa-begyűjtést szervez a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. három ütemben, három januári szombaton. Elsőként, 8-án a Püspökmajor lakótelep és környéke, valamint Pannóniatelep kerül sorra, majd 15-én a Belváros és Izbég, végül, 22-én Pismányból, valamint Boldogtanyáról és környékéről szállítják el a kihelyezett fenyőfákat. A fák a Hulladékudvarban is leadhatók.

A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. az alábbi ütemezés szerint végzi a gyűjtést:

1. ütem:

Időpont: 2022. január 8.

Körzet: Püspökmajor lakótelep és környéke (László telep – Kovács L. u. – Dunakanyar krt. – Vasúti Villasor által határolt terület), Pannóniatelep (Vasúti Villasor – Pannónia u. – Telep u. – Dera patak által határolt terület)

 

2. ütem:

Időpont: 2022. január 15.

Körzet: Belváros (Dunakanyar krt. – Duna által határolt terület), Izbég (Kovács L.u. – Füzespark – Vasvári ltp. – Sztaravodai út – Dömörkapu által határolt terület)

 

3. ütem:

Időpont: 2022. január 22.

Körzet: Bologtanya – Petyina – Tyúkosdűlő – Papsziget – Szarvashegy városrészek, valamint az Ady Endre út, Pismány (Sztaravodai út – Dunakanyar krt. – Cseresznyés út – Napos sétány által határolt terület)

 

A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. kéri a lakosságot, hogy a fenyőfákat legkésőbb a begyűjtés előtti pénteken helyezzék ki az ingatlanok elé.

Téli útviszonyok esetén az utak járhatóságának függvényében az elszállítás dátuma változhat. A feleslegessé vált fenyőfák a hulladékudvarban is leadhatók (2000 Szentendre, Szabadkai utca 9.), a fentiektől eltérő időpontban is.

További információkért keresse fel a www.vszzrt.hu-t, vagy hívja az Ügyfélszolgálatot, a 06 26 300 407-es telefonszámon.

Forrás: vszzrt.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok